ALFASIGMA

   
 • You've just added this product to the cart:

  GRAVI DHA Plus

  0 out of 5

  GRAVI DHA Plus

  Përshkrimi:

  Gravi DHA Plus eshte nje shtese ushqimore e pasur me DHA dhe Vitamina te cilat ndihmojne zhvillimin e fetusit gjate shtatezanise si dhe te femijes se porsalindur gjate ushqyerjes me gji.

   

  Përdorimi:

  Rekomandohet te konsumohet 1 kapsule e verdhe ne mengjes dhe 1 kapsule blu ne mbremje, cdo dite, pergjate te gjithe shtatezanise dhe ushqyerjes me gji.

   

  Përbërësit:     

                            

                                   1 kapsule e verdhë               1 kapsule  blu

  DHA                                     250 mg  

  L-carnitine                                                                           52 mg

  Acid Folik                                                                            400 mcg

  Vitamine E                          12 mg

  Vitamine B6                                                                          1.3 mg

  Vitamine B12                                                                        2.2 mcg

  Biotin                                                                                    100 mcg

  Iodine                                                                                   175 mcg

  Baker                                                                                     1.2 mg

  Zink                                                                                         7 mg

  Selenium                                                                                55 mcg

  Hekur                                                                                     30 mg

 • You've just added this product to the cart:

  Proxeed woman

  0 out of 5

  Proxeed woman

  Përshkrimi:

  Cikli i riprodhimit femeror eshte nje process kompleks I cili perfshin organet riprodhuese, kompleksin hormonal si dhe rregullimin e neurotransmetuesve me ane te Sistemit Nervor Qendror (CNS).

  Fertiliteti femeror mund te influencohet nga faktore te ndryshem si ushqimi, mosha, ndotja, stresi etj. Studimet kane treguar se menyra e te ushqyerit eshte e perfshire ne procesin riprodhues femeror si dhe ne cilesine e oocyteve, sintezen e AND, ciklin hormonal etj.

  Proxeed® Women permban 15 Vitamina, minerale si dhe perberes te tjere specific per te suportuar cilesine e oocyteve si dhe ne procesin fiziologjik te perfshire ne fertilitetin femeror, duke rritur mundesine e konceptimit te sukseshem.

  Karakteristikat metabolike dhe klinike

  Funksioni metabolik                                                         Perberesit

  Suporton ciklin hormonal normal                                           Vitamin B6, Vitamin B5, Vitamin C and Vitamin D; Zinc

  Mbron dhe ruan cilesine e oocyteve                                       L-carnitine, acetyl –L-carnitine, Folic acid, Vitamin B12, Vitamin E, Vitamin C

  Redukton stresin oksidativ dhe suporton procesin biologjik per funksionimin  normal te vezoreve, uterusit dhe cervixit

  L-carnitine, acetyl-L-carnitine, L-arginine, iron, selenium, N-acetylcysteine, Vitamin E, Vitamin C

  Efikasiteti:

  • Acidi Folik, Zinku, Vitamina C, Vitamina E si dhe Vitamina A, luajne rol kryesor ne sintezen e ADN , cilesine e oocyteve si dhe ne zvogelimin e stresit oksidativ, duke patur nje rol pozitiv ne ferilitet dhe ne riprodhim.
  • Karnitina optimizon zhvillimin e hershem embrional si dhe forcon oocytet ne femrat te cilat do ti nenshtrohen fertilizimit invitro (IVF).
  • L-carnitina redukton demtimet citoskeletike te oocyteve dhe apoptozen embrionale duke rritur mundesine e suksesit te fertilizimit invitro (IVF)

  Përdorimi 

  1 bustine/dite per 4-6 muaj ose per sa kohe mundoheni te konceptoni

   

   

   

   

 • You've just added this product to the cart:

  Proxeed Plus

  0 out of 5

  Proxeed Plus

  Përshkrimi:

  Infertiliteti prek rreth 15% te cifteve te cilet deshirojne te konceptojn nje femije. Infertiliteti mashkullor eshte pergjegjes per 50 % te ketyre rasteve. Cilesia e ulet e spermatozoideve mund te shkaktohet si pasoje e ndryshimeve metabolike te shkaktuara nga dieta, stresi, alkooli, ndotja dhe faktore te tjere te lidhur me jeten moderne.

  Proxeed® Plus ndihmon ne rigjenerimin e ushqyesve te spermatozoideve.

  Proxeed® Plus rekomandohet nga mjeket ne te gjithe boten.

  Efektiviteti:

  Studim I kontrolluar me placebo: 104 paciente: U trajtuan me Proxeed Plus (2 bustina /dite) ose me placebo per 6 muaj.

  Rezultati : Permiresim I dukshem i levizshmerise se spermatozoideve. 12 shtatezani te nisura gjate trajtimit me Proxeed Plus

  Përdorimi:

  -bustina per tu tretur ne uje

  -2 bustina/dite per 4-6 muaj ose per sa kohe mundoheni  te konceptoni

  Përbërësit:

  L-Carnitine Fumarate           1725 mg

  Acety-L-Carnitine                    500 mg

  Fructose                                  1000 mg  

  Acid Citric                                    50 mg

  Selenium                                      50 μg

  Coenzyme Q10                           20 mg

  Vitamin C                                    90 mg

  Zinc                                              10 mg

  Acid Folic                                   200 μg

  Vitamin B12                               1.5 μg

 • You've just added this product to the cart:

  Lovol-esse

  0 out of 5

  Lovol-esse

  Lovol-esse eshte nje preparat isotonik i cili perdoret per pastrimin e zorreve perparae kzaminimeve diagnostikuese ose nderhyrjeve kirurgjikale.

   

  Permban :

  • Macrogol 4000
  • Kripra
  • Simetikon

   

  Pasi te merni nje kuti Lovol –esse  me 4 bustina, perpara ekzaminimeve rekomandohet te ndiqen  keto hapa .

   

  *Ne rastet kur ekzaminimi do kryhet ne mengjes :

   

  Ne oren16.00te nje dite perpara fillohet konsumimi i pergatitjes me Lovol -esse

  Permbajtja e 1 bustine Lovol-esse duhet te tretet ne 1 liter uje.

  2 litra uje te pergatitura me 2 butina Lovol-esse duhet te konsumohet brenda

  1 deri  – 1.30min .( 2 gotacdo 15-20 min).

  Pas konsumimit te 2 litrave te para te pergatitura mund te behet nje pushim jo me shume  se 1 ore. Ne vazhdim konsumohet 2 litrat te tjera te pergatitura si ne fillim.

   

  *Ne rastet kur ekzaminimi do kryhet gjate dites :

   

  Ne oren 19.00 te nje dite perpara fillohet konsumimi i pergatitjes me Lovol -esse

  Permbajtja e 1 bustine Lovol-esse duhet te tretet ne 1 liter uje.

  2 litra uje te pergatitura me 2 butina Lovol-esse duhet te konsumohet brenda

  1 deri  – 1.30min .( 2 gotacdo 15-20 min).

  Pas konsumimit te 2 litrave te para te pergatitura mund te behet nje pushim jo me shumese 1 ore.Ne vazhdim konsumohet 2 litrat te tjera te pergatitura si ne fillim.

   

  *Pergatitja mund te ruhet ne frigorifer gjate kohes se konsumimit per

  te perfituar nje shije me te kendshme.

   

  •  Me shije Portokalli
  • Pa sheqer