AVAL

   
 • You've just added this product to the cart:

  Citraren

  0 out of 5

  Citraren

  Përshrkim:

  Citraren:

  –  Ndihmon ne profilaksine e formimit te gureve renale

  –  Ndihmon ne lehtesimin e nxjerrjes se gureve renale

  –  Ndihmon gjate mjekimit me medikamente te kolikes renale akute

  Citraren eshte i vlefshem dhe ne rastin e Cistiteve dhe ne problemet e Prostates.Permbajtja unike e CITRAREN, e bejne kete produkt nje “disgregues” shume efikas te gureve ne veshka dhe nje integrator te kriprave minerale.

  Përbërsit:

  Phyllantus Niruri (300 mg / 2 bustina)

  – Relakson muskulaturen e kanaleve urinare duke lehtesuar nxjerrjen e gureve

  – Permban faktore botanik te cilet rregullojne sistemin uro-gjenital

  – Rrit urinimin dhe ndihmon ne disgregimin e gureve ne veshka

  Kaliumi (1152 mg/ 2 bust)     Magnezi (180 mg/ 2 bust)

  – Studime te shumta kane vertetuar se sasi relativisht te

  larta te Kaliumit dhe Magnezit ndihmojne ne therrmimin e gureve ne veshka.

  Mënyra e përdorimit:

  –   Parandalimin dhe terapine e gureve ne veshka

  –   Gjendjeve te stresit fizik

  –   Terapine e dhimbjeve muskulare

  –   Ne parandalimin e formimit te gureve renale 1 bustine ne dite e tretur ne nje gote uje

  –   Gjate terapise se sulmit 2 bustina ne dite, 1 cdo 12 ore, te tretura ne nje gote uje

  CITRAREN  eshte nje integrator alimentare i cili permban citrat kaliumi, citrat magnezi dhe Phyllantus Niruri (ekstrakt vegjetal i bimes Chanca – Pedra, bima qe thyen guret).