BASI LABORATORIOS

   
 • You've just added this product to the cart:

  Basiflux shurup

  0 out of 5

  Basiflux shurup

  Principi aktiv:

  Bromhexine, pa sheqer (i pershtatshem per diabetike)

  Formë / Doza:

  0.8mg/ml / 200ml

  Përshkrim:

  Basiflux eshte nje preparat i cili perdoret ne rruge orale, substanca aktive e te cilit eshte bromeksina.

  Kjo substance eshte ne gjendje te holloje sekrecionet e mushkrise duke lehtesuar nxjerrjen e tyre.

  Basiflux eshte nje preparat mukolitik ndihmes ne trajtimin antibacterial te infeksioneve respiratore me sekretim te larte bronkial.

  Perberesit:

  1 ml Basiflux permban  0.8mg bromeksine  hidrokloride.

  Basiflux nuk permban sheqer, duke qene keshtu I pershtatshem edhe per diabetiket dhe femijet e vegjel.

  Mënyra e përdorimit:

  Femijet nen moshen 2 vjeç:

  1.25 ml (1/4 luge caji) 3 here ne dite.

  Femijet e moshes 2-6 vjeç:

  2.5 ml (1/2 luge caji) 3 here ne dite.

  Femijet e moshes 6-12 vjeç:

  5 ml (1 luge caji) 3 here ne dite.

  Femijet mbi 12 vjeç dhe te rriturit:

  10 ml (2 luge caji) 3 here ne dite.

   

 • You've just added this product to the cart:

  Dagesil xhel

  0 out of 5

  Dagesil xhel

  Principi aktiv:

  Diclofenac

  Formë / Doza:

  Xhel 10mg/g 100g

   

 • You've just added this product to the cart:

  Azitromicina 500 mg

  0 out of 5

  Azitromicina 500 mg

 • You've just added this product to the cart:

  Omeprazol

  0 out of 5

  Omeprazol

 • You've just added this product to the cart:

  Toceliv shurup

  0 out of 5

  Toceliv shurup

  Principi aktiv:

  Dextromethophran, pa sheqer (i përshtatshëm për diabetik)

  Formë / Doza:

  2mg/ml /200ml

 • You've just added this product to the cart:

  Finatux shurup

  0 out of 5

  Finatux shurup

  Principi aktiv:

  Carbocisteine

  Formë / Doza:

  5mg/ml  /200ml

 • You've just added this product to the cart:

  Broncosil shurup

  0 out of 5

  Broncosil shurup

  Principi aktiv:

  Ambroxol

  Formë / Doza:

  6mg/ml  /200ml

 • You've just added this product to the cart:

  Clarus shurup

  0 out of 5

  Clarus shurup

  Principi aktiv:

  Desloratadine

  Formë / Doza:

  0.5 mg/ml / 150ml

   

 • You've just added this product to the cart:

  Dimidon shurup

  0 out of 5

  Dimidon shurup

  Principi aktiv:

  Ibuprofen

  Formë / Doza:

  20mg/ml  200ml

  Përshrkrim:

  Dimidon 20 mg/ml Suspension Oral

  Përbërsit:

  Ibuprofen

  Përdorimi sipas moshës:

  • 3-6 muaj 5 mg/kg peshë, 3 herë në ditë
  • 6-12 muaj 2,5 ml, 3 herë në ditë
  • 1-2 vjeç 2,5 ml, 3-4 herë në ditë
  • 3-7 vjeç 5 ml, 3-4 herë në ditë
  • 8-12 vjeç 10 ml, 3-4 herë në ditë
 • You've just added this product to the cart:

  Supofen 125, 250 supost

  0 out of 5

  Supofen 125, 250 supost

  Pirncipi Aktiv:

  Paracetamol

  Forma / Doza:

  125 mg /250mg x 12 Supost

 • You've just added this product to the cart:

  Supofen shurup

  0 out of 5

  Supofen shurup

  Principi aktiv:

  Paracetamol

  Formë / Doza:

  85 ml flakon

  Përshrkim:

  Supofen shurup eshte nje medikament i cili perdoret

  per lehtesimin e simptomave te gripit dhe te ftohjes, temperatura, dhinnbje te lehta te kokes, dhinnbje te lehta te muskujve etj.

  Nje flakon Supofen shurup permban 85 ml me nje perqendrim 40 mg Paracetamol per çdo ml supofen shurup.

  Përmban Paracetamol 40 mg / ml.

  Veprim Antipiretik:

  Trajtimin simptomatologjikte gripit, infiamacionet akute te traktit respirator dhe semundjet ekzematike.

  Veprim Analgjezik:

  Vepron ne eleminimin e dhimbjeve te kokes dhe dhimbjeve te shkaktuara nga faktore te ndryshem.

  Mënyra e përdorimit:

  Përdorimi oral, të mos tejkalohet doza e rekomanduar, tundeni mirë para përdorimit.

  Nëse nevojitet, mund te perdoret deri ne 4 here (çdo 4-6 ore) ne 24 ore.

  Deri ne 3 muajsh — 1 vjeç

  1.67 – 3.75 ml           1/3 deri 3/4 te luges matese qe permban

  (70 -150mg) paracetamol

  1 – 6 vjeç

  3.75 – 7.5 ml         3/4 deri 1         te luges matese qe permban

  (150-300 mg) paracetamol

  6 – 12 vjeç

  7.5 – 15 ml            1 1/2 deri 3 te luges matese qe permban

  (300-600 mg) paracetamol

 • You've just added this product to the cart:

  Terbul krem

  0 out of 5

  Terbul krem

  Principi aktiv:

  Krem Tioconazole

  Formë / Doza:

  10mg/g 50g

  Përshrkim:

  Terbul eshte nje medikament antimykotik qe perdoret per trajtimin e mykozave te lekures te shkaktuara nga dermatofitet si:

  -Tinea Corporis,

  -Tinea Pedis,

  -Tinea Cruris,

  -Tinea Versicolor,

  – dhe candidoz cutanea.

  Terbul ka nje spekter te gjere veprimi qe ben te mundur aktivitet terapeutik edhe ne bakteret gram pozitive sensibile.

  Aksion i dyfishte i Terbul fungicid dhe antibakterial ben te mundur eleminimin e shpejte te fungeve dhe baktereve duke ulur shume mundesine e perseritjes.

  Eshte e keshillueshme dhe perdorimi njekohesisht me Terbul i nje solucioni qe nxit shumimin e flores normale bakteriale te lekures, duke ulur shume mundesine e perseritjes.

  Mënyra e përdorimit:

  Mjekim lokal 2 here ne dite (mengjes dhe mbremje).