BSI

   
 • You've just added this product to the cart:

  OGCare Glukometer

  0 out of 5

  OGCare Glukometer

  OGCare ® është një sistem i thjeshtë dhe i saktë për monitorimin e glukozës në gjak

  I thjeshtë

  Pa kod

  I shpejtë

  Rezultati i testit në vetëm 5 sekonda

  I sigurtë

  I vetmi glukometër me mekanizëm për të nxjerrë fishën nga aparati