L J Pharma

   
 • You've just added this product to the cart:

  Emesil Plus

  0 out of 5

  Emesil Plus

  Emesil Plus eshte nje shtese ushqimore e cila ndihmon ne lehtesimin e
  simptomave te tremujorit te pare te shtatezanise sic jane te vjellat dhe te
  perzierat.
  Emesil Plus permban ekstrakte te Gingseng dhe Limonit, Vitamine B dhe
  Menta Piperita

 • You've just added this product to the cart:

  FOLICO 3 MESI

  0 out of 5

  FOLICO 3 MESI

  FOLICO 3 MESI
  Folco 3 Mesi eshte nje shtese ushqimore e cila permban Acid Folik (Vitamine B9).

  Permbajtja prej 400 mcg Acid Folik eshte doza ditore e rekomanduar.

  Permbajtja : Acid folik 400 mcg
  Perdorimi : Keshillohet te perdoret 1 kapsule ne dite