NAMED NATURAL MEDICINE

   
 • You've just added this product to the cart:

  SEDANAM NOTTE

  0 out of 5

  SEDANAM NOTTE

  Shtese ushqimore e cila ndihmon ne permirisemin e cilesise se gjumit. Permban ekstrakte bimore te Melatonines, Passiflores, Biancospino, Valerianes, Scutellaria dhe  Ashwagandha.

  Perdorimi : 1 Tablete ne dite 30 minuta perpara gjumit

 • You've just added this product to the cart:

  Dekoro Spray

  0 out of 5

  Dekoro Spray

  DeKoro Spray eshte nje shtese ushqimore ne forme spray, e cila permban Vitamine D3 dhe Vitamine K2.

  – Perdorim pa uje

  – Perthithje e larte nga organizmi

  – 3 sprucime permbajne 50 mcg (2000 IU) Vitamine D3 dhe 65 mcg Vitamine K2

 • You've just added this product to the cart:

  VITAMINA C 1000 MG NAMED

  0 out of 5

  VITAMINA C 1000 MG NAMED

  Shtese ushqimore e cila permban Vitamine C 1000 mg.
  – Pa Laktoze
  – Ndihmon Sistemin Imunitare

 • You've just added this product to the cart:

  VITAMINA C 500 MG NAMED

  0 out of 5

  VITAMINA C 500 MG NAMED

  Shtese ushqimore e cila permban Vitamine C 500 mg.
  – Pa sheqer
  – E pertypshme ne forme karamele
  – Ndihmon Sistemin Imunitare

 • You've just added this product to the cart:

  RefluMed

  0 out of 5

  RefluMed

  RefluMed ndihmon ne qetesimin e refluksit gastrik dhe rregullon aciditetin e stomakut.

  • Mbron mukozen e stomakut
  • Nuk ndikon ne pH e stomakut
  • Me efekt gastroprotektiv
  • Ndihmon tretjen
  • Bustina te gatshme per tu konsumuar
  • Me shije Ananasi

  Permban :

  • Chios Mastiha e cila rrit ne menyre fiziologjike veprimin mbrojtes te mukozes se stomakut
  • Ekstrakte Banane e cila rrit ne menyre fiziologjike prodhimin e mukozes se stomakut dhe rregullon pH
  • Acid Ialuronik i cili ndihmon ne riperteritjen e mukozes
  • Mellaga e bardhe(Altea) dhe Mellaga e zakonshme(Malva) kane funksion lenitiv dhe anti inflamator
  • Karbonati i Kalciumit ndihmon ne mirefunksionimin e enzimave te tretjes
 • You've just added this product to the cart:

  MG 400

  0 out of 5

  MG 400

  Principi aktiv:

  Mag 400mg, Vit B6, Vit PP, Biotine

  Formë / Doza:

  20 bustina