PHYTO GARDA

   
 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Muco Tuss Adult shurup

  0 out of 5

  Sanagol Muco Tuss Adult shurup

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Echinacine, Mjalte

  Formë / Doza:

  150 ml /flakon

  Përshrkim:

  Sanagol Muco Tuss (shurup) rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si antiinflamator dhe zbutës.

  Përmban: Propolis dhe Erismo, Echinacia, Mjaltë, Timo

  Mënyra e përdorimit:

  1 luge 5 ml, 3-4 herë në ditë

   

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Muco Tuss Junior Syrup

  0 out of 5

  Sanagol Muco Tuss Junior Syrup

  Active Principles:

  Erisimo, Propolis, Echinacine, Honey

  Form/ Dose:

  150 ml / bottle

  Description:

  Sanagol Muco Tuss Junior (syrup) is recommended for the alleviation and calming of upper respiratory tract irritation.

  Ingredients:

  ERISIMO is distinguished for its excellent properties as anti inflammatory and relaxing.

  Propolis and Erismo, Echinacia, Honey, Timo

  Means of usage:

  1 tablespoon of 5 ml, 3-4 times a day

   

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol xhel balsamik

  0 out of 5

  Sanagol xhel balsamik

  Principi aktiv:

  Eukalipt, Pishë, Selvi, Trumzë

  Formë / Doza:

  50ml flakon

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Spray Junior

  0 out of 5

  Sanagol Spray Junior

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Calendula, Mjalte

  Formë / Doza:

  0.5mg/ml / 150ml

  Përshrkim:

  Sanagol Spray Junior rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të fytit.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si anti inflamator dhe zbutës. ERISMO lufton me shpejtësi simptomat e dhimshme të mukozës të faringut dhe laringut. Vetitë e tij mukolitike e bëjne të këshillueshëm për trajtimin e kollës.

  Mënyra e përdorimit:

  Propolis dhe Erismo, Calendula, Mjaltë, Timo

  Përdorimi: 3-4 herë në ditë

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Spray Adult Lime

  0 out of 5

  Sanagol Spray Adult Lime

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Calendula, Mjalte

  Formë / Doza:

  15vial,5ml

   

  Përshrkim:

  Sanagol Spray Adult Lime rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të fytit.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si anti inflamator dhe zbutës. ERISMO lufton me shpejtësi simptomat e dhimshme të mukozës të faringut dhe laringut. Vetitë e tij mukolitike e bëjne të këshillueshëm për trajtimin e kollës.

  Mënyra e përdorimit:

  Propolis dhe Erismo, Calendula, Mjaltë, Timo, Lime

  Përdorimi: 3-4 herë në ditë

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol me pika

  0 out of 5

  Sanagol me pika

  Përshrkim:

  Sanagol Gocce rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si antiinflamator dhe zbutës.

  Përmban: Propolis dhe Erismo, Mjaltë, Timo

  Mënyra e përdorimit:

  10 Pika 2 herë në ditë, te hollohet me pak ujë

   

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Immuno shurup

  0 out of 5

  Sanagol Immuno shurup

  Principi aktiv:

  Echinacine, Astragalo, Magnez, Baker

  Formë / Doza:

  150 ml /flakon

  Përshrkim:

  Sanagol Immuno është i dobishëm për të nxitur mbrojtjen natyrore të trupit dhe rritjen e imunitetit të organizmit.

  Përbërësit :

  Ekstraktet e Astragalus, Echinacea, mangan dhe bakër.

  Mënyra e përdorimi:

  Fëmijët, 1 lugë gjelle (10 ml), të rriturit, deri në 2 tbsp (29 ml )

  Paketimi: 150 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Sananose Compositum Spray Nasale

  0 out of 5

  Sananose Compositum Spray Nasale

  Principi aktiv:

  Propolisi, Echinase, Vaj equaipt , Acid laktik, Ujë i distiluar

  Formë / Doza:

  15ml flakon

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol balsam naso/labra

  0 out of 5

  Sanagol balsam naso/labra

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol C

  0 out of 5

  Sanagol C

 • You've just added this product to the cart:

  Fermentix Adult

  0 out of 5

  Fermentix Adult

  Përshkrim:
  Shtojcë ushqimore me bazë fermentesh laktikë, fibra prebiotike që rezultojnë të efektshme për të ndihmuar rivendosjen e ekuilibrit të fluorës së zorrëve dhe vitamina të grupit B (B1, B2, B3, B6, B12).

  Përbërësit:
  ujë, fruktozë,  Lactobacillus acidophilus HA-122 ; acidifikues: acid citrik, aromatizues,  konservues: kalium, benzoate natriumi;  Lactobacillus HA108 *; niacin (vitaminë B3), vitaminë B2 (riboflavin 5′-natriumi), vitamina B6 (piridoksina hidrokloride), vitamina B1 (tiamina hidrokloride), vitamina B12 .

  Mënyra e përdorimit:
  1 shishe një herë ose dy herë në ditë.

 • You've just added this product to the cart:

  Fermentix 40 FORTE

  0 out of 5

  Fermentix 40 FORTE

  Principi aktiv:

  40 miliardë fermente laktike të tindalizuara

  Formë / Doza:

  30 kapsula