Hematologji

   
 • You've just added this product to the cart:

  NUTRIXAM FMS

  0 out of 5

  NUTRIXAM FMS

  Nutrixam është shtesë ushqimore e cila ka në përmbajtje Aminoacide esenciale dhe jo esenciale.

  Këshillohet përdorimi :

  • Në prani të infeksioneve ose pas ndërhyrjeve kirurgjikale për të përmirësuar mbrojtjen immunitare dhe përgjigjen e terapisë me barna.
  • Gjatë kequshqyerjes proteinike
  • Në rastet e ipoalbuminemisë si pasojë e luhatjes të metabolizmit të proteinave, e cila shkakton ulje të efikasitetit të barnave.
  • Në rastet e anemisë dhe mungesës se Mioglobinës.
  • Pacient Kardiologjik : Për mbrojtjen e zemrës në rastet e insuficenses kardiake dhe dëmtimet nga doxorubicina.

   

  • Pacient me Hepatosteatoze : Për rregullimin e procesit te Gluconeogjenezës.
  • Pacient me Dializë : Për të ruajtur metabolizmin e proteinave.
  • Pacient me Diabet : Për të rritur aktivitetin e GLUT-4 dhe ulur rezistencen periferike ndaj insulinës në bashkëveprim me metforminën.
  • Pacient me plage dekubituese : Ndihmon ne prodhimin e kolagjenit per rigjenerimin e lëkurës.

  Mënyra e përdorimit : Këshillohet të përdoren 1-2 bustina në ditë të tretura në 150 ml ujë dhe te konsumohet larg vaktit të ushqimit

  Përmbajtja

  Mesatare

  Për dozë ditore (2 bust)
  L-Leucina 1400 mg
  L-Valina 1000 mg
  L-Isoleucina 1000 mg
  L-Istidina 1200 mg
  L-Lisina 1200 mg
  L-Metionina 450 mg
  L-Cistina 850 mg
  L-Fenilalanina 800 mg
  L-Tirosina 600 mg
  L-Treonina 900 mg
  L-Triptofano 350 mg
  L-Serina 250 mg
  N-acetilcisteina 100 mg
  L-Ornitina alfa-chetoglutarato 250 mg
 • You've just added this product to the cart:

  Emoven xhel për këmbë

  0 out of 5

  Emoven xhel për këmbë

  Principi aktiv:

  Xhel qetesues, Mentol, Filter natyral UV

  Formë / Doza:

  125ml

   

 • You've just added this product to the cart:

  Bifervit Forte

  0 out of 5

  Bifervit Forte

  Principi aktiv:

  Hekur, Acid Folik, Vit C , B12

  Formë / Doza:

  600mg 30 tab

  Përshkrim:

  Bifervit Forte është një shtesë ushqimore me hekur, acid folik, Vitaminë C dhe Vitamina B12, të cilat janë të dobishme në organizëm.

  Hekuri është nje element thelbësor për prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.

  Shpesh here sasia e hekurit duhet të plotësohet ne organizem për të shmangur rrezikun e anemisë.

  Acidi folik është një komponent  thelbësor i  Eritrociteve  si dhe eshte një faktor kyç ne sintezën e qelizave të kuqe të gjakut. Një sasi optimale e acidit folik ndihmon dhe përmirëson  perthithjen  e tij duke e bërë atë më te  “biodisponueshem “.

  Vitamina B12 është një tjetër element i rendesishem  ne  sintezes e eritrocideve.

  Vitamina B12 është dhe një komponent i rendesishem  strukturor ne lidhjen e hekurit në çdo qelizë të kuqe të gjakut.

  Vitamina C,  e pranishme në sasi të konsiderueshme, ka një efekt antioxidant dhe e bën më efektive përthithjen e hekurit.

  Përbërsit:

  Përbërsit 1 kompresë(630 mg) x 100 mg VNR
  Hekur fumarato 245 mg 38,8 g
  Vitamine C 150 mg 23,8 g 187,5%
  Acid folik 400 mcg 63,5 mg 200%
  Vitamina B12 3,75 mcg 0,60 mg 150%

  Mënyra e përdorimit:

  Një ose më shumë tableta në ditë, sipas gjykimit mjekësorë. Të merret pas ushqimit.

  Paketimi: 30 compresa gastroprotette