Kozmetike

   
 • You've just added this product to the cart:

  STIMOLA BRONZ SPF 15

  0 out of 5

  STIMOLA BRONZ SPF 15

  Përshkrimi:
  Mbrojtja nga dielli për fytyrën, trupin dhe flokët,  konceptimi i ri, duke respektuar lëkurën dhe mjedisin. Formulimi i posaçëm me vaj karrote, krunde orizi dhe mikroalgash, një stimulues natyral i melaninës, nxit pigmentimin fiziologjik të lëkurës për nxirje të shpejtë dhe natyrale. Ideal edhe për ata që praktikojnë sportet në natyrë.

  PËRBËRËSIT :
  Me mikroalga Detare, vaj karrote, vaj krunde, vaj orizi dhe Vitaminë E.

  PËRDORIMI:
  Spërkasni drejtpërdrejt në lëkurë në një distancë prej afërsisht 10 cm. Për zonat delikate të fytyrës, zbrazni produktin në duar dhe lyejeni ato . Tharje e menjëhershme. Gjithashtu mund të aplikohet në flokë. Aplikoni produktin para ekspozimit. Përsëriteni aplikimin çdo 2 orë ose më shumë në varësi të llojit të lëkurës tuaj, në rast të djersitjes së tepërt, pas larjes ose tharjes.

 • You've just added this product to the cart:

  STIMOLA BRONZ SPF 30

  0 out of 5

  STIMOLA BRONZ SPF 30

  Përshkrimi:
  Mbrojtja nga dielli për fytyrën, trupin dhe flokët,  konceptimi i ri, duke respektuar lëkurën dhe mjedisin. Formulimi i posaçëm me vaj karrote, krunde orizi dhe mikroalgash, një stimulues natyral i melaninës, nxit pigmentimin fiziologjik të lëkurës për nxirje të shpejtë dhe natyrale. Ideal edhe për ata që praktikojnë sportet në natyrë.

  PËRBËRËSIT :
  Me mikroalga Detare, vaj karrote, vaj krunde, vaj orizi dhe Vitaminë E.

  PËRDORIMI:
  Spërkasni drejtpërdrejt në lëkurë në një distancë prej afërsisht 10 cm. Për zonat delikate të fytyrës, zbrazni produktin në duar dhe lyejeni ato . Tharje e menjëhershme. Gjithashtu mund të aplikohet në flokë. Aplikoni produktin para ekspozimit. Përsëriteni aplikimin çdo 2 orë ose më shumë në varësi të llojit të lëkurës tuaj, në rast të djersitjes së tepërt, pas larjes ose tharjes.

 • You've just added this product to the cart:

  STIMOLA BRONZ SPF 50

  0 out of 5

  STIMOLA BRONZ SPF 50

  PËRSHKRIM:
  Mbrojtje shumë e lartë ndaj diellit kundër rrezeve UVB, UVA dhe IR, për shkak të photoaging dhe formimin e njollave të lëkurës. I përshtatshëm për fytyrën, trupin dhe flokët. Karakterizohet nga një koncpet i ri i filtrimit, një përmirësim i ndjeshëm i filtrave që e bëjnë produktin të respektueshëm për lëkurën dhe mjedisin. Formula e posaçme me vajrat e orizit dhe karrotës dhe aplikimi i veçantë për të gjithë trupin nxisin një nxirje natyrale, duke mbajtur lëkurën të butë dhe delikate. I përshtatshëm për të gjithë familjen.

  PËRBËRËSIT :
  Me mikroalga Detare, vaj karrote, vaj krunde, vaj orizi dhe Vitaminë E.

  PËRDORIMI:
  Spërkasni drejtpërdrejt në lëkurë në një distancë prej afërsisht 10 cm. Për zonat delikate të fytyrës, zbrazni produktin në duar dhe lyejeni ato . Tharje e menjëhershme. Gjithashtu mund të aplikohet në flokë. Aplikoni produktin para ekspozimit. Përsëriteni aplikimin çdo 2 orë ose më shumë në varësi të llojit të lëkurës tuaj, në rast të djersitjes së tepërt, pas larjes ose tharjes.