Nephrology/Andrology

   
 • You've just added this product to the cart:

  Proxeed Plus

  0 out of 5

  Proxeed Plus

  Përshkrimi:

  Infertiliteti prek rreth 15% te cifteve te cilet deshirojne te konceptojn nje femije. Infertiliteti mashkullor eshte pergjegjes per 50 % te ketyre rasteve. Cilesia e ulet e spermatozoideve mund te shkaktohet si pasoje e ndryshimeve metabolike te shkaktuara nga dieta, stresi, alkooli, ndotja dhe faktore te tjere te lidhur me jeten moderne.

  Proxeed® Plus ndihmon ne rigjenerimin e ushqyesve te spermatozoideve.

  Proxeed® Plus rekomandohet nga mjeket ne te gjithe boten.

  Efektiviteti:

  Studim I kontrolluar me placebo: 104 paciente: U trajtuan me Proxeed Plus (2 bustina /dite) ose me placebo per 6 muaj.

  Rezultati : Permiresim I dukshem i levizshmerise se spermatozoideve. 12 shtatezani te nisura gjate trajtimit me Proxeed Plus

  Përdorimi:

  -bustina per tu tretur ne uje

  -2 bustina/dite per 4-6 muaj ose per sa kohe mundoheni  te konceptoni

  Përbërësit:

  L-Carnitine Fumarate           1725 mg

  Acety-L-Carnitine                    500 mg

  Fructose                                  1000 mg  

  Acid Citric                                    50 mg

  Selenium                                      50 μg

  Coenzyme Q10                           20 mg

  Vitamin C                                    90 mg

  Zinc                                              10 mg

  Acid Folic                                   200 μg

  Vitamin B12                               1.5 μg

 • You've just added this product to the cart:

  Urisen Plus

  0 out of 5

  Urisen Plus

  Principi Aktiv:

  Koncetrat Lëngje boronicë, Lactobacillus Acidophilus, Vitamina C dhe Ekstraktë Asparagus

  Formë / Doza:

  7 x 7 bustina

  Përshrkim:

  Urisen Plus eshte nje shtese ushqimore e cila permban ekstrakte Cranberry te perqendruar, Lactobacillus Acidophillus, Vitamine C dhe ekstrakte Asparagusi.

  Cranberry dhe Asparagusi favorizojne funksionimin normal te traktit urinare dhe drenazhimin e lengjeve trupore.

  Asparagusi gjithashtu ka veti depurative per organizmin.

  Vitamina C ndihmon ne mirefunksionimin e sistemit imunitare.

  Lactobacillus Acidophillus,I cili gjendet ne bustine te vecante per te mos humbur vetite, favorizon equilibrimin e flores bakteriale.

  Përbërsit:

  Permbajtja : 1+1 bustine
  Cranberry 2 gr
  Vitamine C 120 MG
  Asparagus 50 mg
  Lactobacillus Acidophillus ≥ 1 mld

  Mënyra e përdorimit: 

  1 + 1 bustina në ditë për të tretura së bashku në një gotë të madhe me ujë (150 ml), një herë në ditë preferohet në mëngjes në stomak bosh. Këshillohet që të pini jo më pak se një litër ujë gjatë ditës.

  Mbani larg fëmijëve të moshës nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtojcat nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

 • You've just added this product to the cart:

  Citraren

  0 out of 5

  Citraren

  Përshrkim:

  Citraren:

  –  Ndihmon ne profilaksine e formimit te gureve renale

  –  Ndihmon ne lehtesimin e nxjerrjes se gureve renale

  –  Ndihmon gjate mjekimit me medikamente te kolikes renale akute

  Citraren eshte i vlefshem dhe ne rastin e Cistiteve dhe ne problemet e Prostates.Permbajtja unike e CITRAREN, e bejne kete produkt nje “disgregues” shume efikas te gureve ne veshka dhe nje integrator te kriprave minerale.

  Përbërsit:

  Phyllantus Niruri (300 mg / 2 bustina)

  – Relakson muskulaturen e kanaleve urinare duke lehtesuar nxjerrjen e gureve

  – Permban faktore botanik te cilet rregullojne sistemin uro-gjenital

  – Rrit urinimin dhe ndihmon ne disgregimin e gureve ne veshka

  Kaliumi (1152 mg/ 2 bust)     Magnezi (180 mg/ 2 bust)

  – Studime te shumta kane vertetuar se sasi relativisht te

  larta te Kaliumit dhe Magnezit ndihmojne ne therrmimin e gureve ne veshka.

  Mënyra e përdorimit:

  –   Parandalimin dhe terapine e gureve ne veshka

  –   Gjendjeve te stresit fizik

  –   Terapine e dhimbjeve muskulare

  –   Ne parandalimin e formimit te gureve renale 1 bustine ne dite e tretur ne nje gote uje

  –   Gjate terapise se sulmit 2 bustina ne dite, 1 cdo 12 ore, te tretura ne nje gote uje

  CITRAREN  eshte nje integrator alimentare i cili permban citrat kaliumi, citrat magnezi dhe Phyllantus Niruri (ekstrakt vegjetal i bimes Chanca – Pedra, bima qe thyen guret).