ORL

   
 • You've just added this product to the cart:

  STAMIDIX GOCCE

  0 out of 5

  STAMIDIX GOCCE

  -Principi Aktiv : Cetirizine
  -Forme Doza : 10 mg/ml / Pika Orale

  Stamidix permban principin aktiv Cetirizine e cila ndihmon ne lehtesimin e simptomave pas nje reaksioni alergjik ose inflamator.

 • You've just added this product to the cart:

  STAMIDIX TABLETA

  0 out of 5

  STAMIDIX TABLETA

  Stamidix permban principin aktiv Cetirizine e cila ndihmon ne  lehtesimin e simptomave pas nje reaksioni alergjik ose inflamator.

 • You've just added this product to the cart:

  Lumaxin shurup

  0 out of 5

  Lumaxin shurup

  Principi aktiv:

  mukus kërmilli, edera, mjaltë, drosera

  Formë / Doza:

  150 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Vitadyn Multivitamina Multiminerale

  0 out of 5

  Vitadyn Multivitamina Multiminerale

  Principi aktiv:

  Viti B kompleks, 11 vitamina + 7 minerale, shije potokalli.

  Formë / Doza:

  30cpr efferve

 • You've just added this product to the cart:

  Vitadyn Junior solucion

  0 out of 5

  Vitadyn Junior solucion

  Principi aktiv:

  Polen, Trendafil i eger, Echinacine, Mjalte

  Formë / Doza:

  10 flakon

   

  Përshrkim:

  Vitadyn Junior është një integrator i dobishëm për fëmijët për të luftuar lodhjen, për të stimuluar hapjen e oreksit dhe për të rritur imunitetin me prezencën e Echinacea në përbërësit e saj.

  Përbërësit :

  Polen: zvogëlon lodhjen. Trëndafili i egër: burim i vitaminës C.  Mangan dhe bakër: për të rritur sistemin imunitar.

  Echinacea, Mjaltë, Boronicë

  Mënyra e përdorimit:

  1-2 në ditë

  Paketimi: 10 flakon

 • You've just added this product to the cart:

  Sananose Compositum Spray Nasale

  0 out of 5

  Sananose Compositum Spray Nasale

  Principi aktiv:

  Propolisi, Echinase, Vaj equaipt , Acid laktik, Ujë i distiluar

  Formë / Doza:

  15ml flakon

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Spray Adult Lime

  0 out of 5

  Sanagol Spray Adult Lime

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Calendula, Mjalte

  Formë / Doza:

  15vial,5ml

   

  Përshrkim:

  Sanagol Spray Adult Lime rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të fytit.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si anti inflamator dhe zbutës. ERISMO lufton me shpejtësi simptomat e dhimshme të mukozës të faringut dhe laringut. Vetitë e tij mukolitike e bëjne të këshillueshëm për trajtimin e kollës.

  Mënyra e përdorimit:

  Propolis dhe Erismo, Calendula, Mjaltë, Timo, Lime

  Përdorimi: 3-4 herë në ditë

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Spray Junior

  0 out of 5

  Sanagol Spray Junior

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Calendula, Mjalte

  Formë / Doza:

  0.5mg/ml / 150ml

  Përshrkim:

  Sanagol Spray Junior rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të fytit.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si anti inflamator dhe zbutës. ERISMO lufton me shpejtësi simptomat e dhimshme të mukozës të faringut dhe laringut. Vetitë e tij mukolitike e bëjne të këshillueshëm për trajtimin e kollës.

  Mënyra e përdorimit:

  Propolis dhe Erismo, Calendula, Mjaltë, Timo

  Përdorimi: 3-4 herë në ditë

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Muco Tuss Junior Syrup

  0 out of 5

  Sanagol Muco Tuss Junior Syrup

  Active Principles:

  Erisimo, Propolis, Echinacine, Honey

  Form/ Dose:

  150 ml / bottle

  Description:

  Sanagol Muco Tuss Junior (syrup) is recommended for the alleviation and calming of upper respiratory tract irritation.

  Ingredients:

  ERISIMO is distinguished for its excellent properties as anti inflammatory and relaxing.

  Propolis and Erismo, Echinacia, Honey, Timo

  Means of usage:

  1 tablespoon of 5 ml, 3-4 times a day

   

 • You've just added this product to the cart:

  Sanagol Muco Tuss Adult shurup

  0 out of 5

  Sanagol Muco Tuss Adult shurup

  Principi aktiv:

  Erisimo, Propolis, Echinacine, Mjalte

  Formë / Doza:

  150 ml /flakon

  Përshrkim:

  Sanagol Muco Tuss (shurup) rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

  Përbërësit :

  ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si antiinflamator dhe zbutës.

  Përmban: Propolis dhe Erismo, Echinacia, Mjaltë, Timo

  Mënyra e përdorimit:

  1 luge 5 ml, 3-4 herë në ditë

   

 • You've just added this product to the cart:

  Clarus shurup

  0 out of 5

  Clarus shurup

  -Principi Aktiv : Desloratadine
  -Forme Doza : Shurup 0.5 mg / ml – 150 ml

  Clarus permban principin aktiv Desloratadine e cila ndihmon ne lehtesimin e simptomave te lidhura me Rinitin Alergjik dhe Urtikarien.

 • You've just added this product to the cart:

  Azitromicina 500 mg

  0 out of 5

  Azitromicina 500 mg

 • You've just added this product to the cart:

  Valeclor shurup

  0 out of 5

  Valeclor shurup

  Principi aktiv:

  Cefaclor

  Formë / Doza:

  250mg/5ml / 100ml

  Përshkrim:

  Valeclor keshillohet te perdoret per mjekimin e semundjeve te meposhtme:

  – Infeksione te apartit te frymemarrjes si Polmonite,

  Bronkite, Faringite etj

  – Infeksionet e lekures dhe indeve te buta

  – Infeksionet e Aparatit Urinar si Cistitet etj.

  – Sinusite

  – Otite

  Kunderindikacionet:

  Cefaclori nuk duhet te perdoret te pacientve alergjik ndaj Cefalosporineve

  Mënyra e përdorimit:

  Valeclori perdoret ne rruge orale.

  Tek te rriturit: 250 mg cdo 8 ore.

  Ne infeksionet e renda mund te perdoren dosa

  edhe me te medha.

  Dosa maksimale per 24 ore eshte 2 g.

  Tek femijet: 20mg/kg çdo 8 ore.

  Ne infeksionet e renda mund te perdoren 40 mg/kg çdo 8 ore deri ne nje maksimum prej 1 gram ne dite.

  Ne rastet e Faringiteve dhe Otite media, dosa totale ditore mund te meret dhe me intervale 12 oreshe.

  3 here ne dite

  Deri ne 8 kg                       Nga 8 deri ne 16 kg         Nga 16 deri ne 21 kg       Mbi 21 kg

  100 mg (2 ml)                    200 mg (4 ml)                    250 mg (5 ml)                    300 mg (6 ml)

  2 here ne dite

  Deri ne 8 kg                        Nga 8 deri ne 16 kg         Nga 16 deri ne 21 kg       Mbi 21 kg

  150 mg (3 ml )                   300 mg (6 ml)                   400 mg (8 m l)                   500 mg (10 ml)