Ortopedi/Reumatologji

   
 • You've just added this product to the cart:

  Supofen 1000 mg

  0 out of 5

  Supofen 1000 mg

  Principi Aktiv : Paracetamol

  Forme / Doza : 1000 mg x 18 Tableta

 • You've just added this product to the cart:

  IKYNOL 100 MG

  0 out of 5

  IKYNOL 100 MG

  Principi Aktiv : Allopurinol
  Forme Doza : 100 mg / Tablete

 • You've just added this product to the cart:

  Inalgex

  0 out of 5

  Inalgex

  Lehtëson dhimbjen, ulë ënjtjen dhe insflamacionin e muskujve.

  Aplikim në zonën e dhimbjes.

  Doza:100 mg/g

  Përmbajtja: Etofenamate

  Forma Farmaceutike:Gel

  Paketimi:100g

 • You've just added this product to the cart:

  TOMIN

  0 out of 5

  TOMIN

  -Principi Aktiv : Tramadol + Paracetamol
  -Forme Doza : 37.5 mg + 325 mg / Tablete

 • You've just added this product to the cart:

  IKYNOL 300 MG

  0 out of 5

  IKYNOL 300 MG

  -Principi Aktiv : Allopurinol
  -Forme Doza : 300 mg / Tablete

 • You've just added this product to the cart:

  XD3

  0 out of 5

  XD3

 • You've just added this product to the cart:

  Reumatonil krem xhel

  0 out of 5

  Reumatonil krem xhel

  Principi aktiv:

  Glucisamine, Chondroit, Capsicum, Artiglio

  Formë / Doza:

  krem xhel 50g

   

 • You've just added this product to the cart:

  Dagesil xhel

  0 out of 5

  Dagesil xhel

  Principi aktiv:

  Diclofenac

  Formë / Doza:

  Xhel 10mg/g 100g