B Lift ACTIVE LIFTING SERUM GEL

B Lift ACTIVE LIFTING SERUM GEL

0 out of 5

Eshtë një serum xhel me përbërës aktivë të biodalitetit të lartë. Duke aplikuar lehtësisht, perhapet në lëkurë në mënyrë të barabartë. Solucioni peptid (Acetyl Octapeptide-3), në përqendrim prej 5%, ndihmon në zvogëlimin e rrudhave dhe vijave të shprehjes dhe krenohet me një efekt të fuqishëm ngritës;
Peptidi Palmitoyl, i përfshirë në përqendrim 1%, rrit veprimin kundër plakjes.
PARABEN-FREE

SILICONE-FREE

PETROLATUM-FREE

ALCOHOL-FREE
ALLERGEN FREE-FRAGRANCE
Testuar Dermatologjikisht
Produkti i pershtatshem per lekure sensitive.
Testuar Produkti i pershtatshem per lekure sensitive.
Testuar NIKEL, KROM, KOBALT, ARSENIK, KADMIUM DHE ZHIVE