Bifervit Forte

Bifervit Forte

Principi aktiv:

Hekur, Acid Folik, Vit C , B12

Formë / Doza:

600mg 30 tab

Përshkrim:

Bifervit Forte është një shtesë ushqimore me hekur, acid folik, Vitaminë C dhe Vitamina B12, të cilat janë të dobishme në organizëm.

Hekuri është nje element thelbësor për prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.

Shpesh here sasia e hekurit duhet të plotësohet ne organizem për të shmangur rrezikun e anemisë.

Acidi folik është një komponent  thelbësor i  Eritrociteve  si dhe eshte një faktor kyç ne sintezën e qelizave të kuqe të gjakut. Një sasi optimale e acidit folik ndihmon dhe përmirëson  perthithjen  e tij duke e bërë atë më te  “biodisponueshem “.

Vitamina B12 është një tjetër element i rendesishem  ne  sintezes e eritrocideve.

Vitamina B12 është dhe një komponent i rendesishem  strukturor ne lidhjen e hekurit në çdo qelizë të kuqe të gjakut.

Vitamina C,  e pranishme në sasi të konsiderueshme, ka një efekt antioxidant dhe e bën më efektive përthithjen e hekurit.

Përbërsit:

Përbërsit 1 kompresë(630 mg) x 100 mg VNR
Hekur fumarato 245 mg 38,8 g
Vitamine C 150 mg 23,8 g 187,5%
Acid folik 400 mcg 63,5 mg 200%
Vitamina B12 3,75 mcg 0,60 mg 150%

Mënyra e përdorimit:

Një ose më shumë tableta në ditë, sipas gjykimit mjekësorë. Të merret pas ushqimit.

Paketimi: 30 compresa gastroprotette

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Bifervit Forte”