Bimbovit Fluoro

Bimbovit Fluoro

Principi aktiv:

Flor,Vit. PP, B2, B1, D3, B12

Formë / Doza:

30ml flakon

Përshkrim

Bimbovit Fluoro eshte nje shtese ushqimore qe perban Fluor, Vitamina dhe  Acid Folik.

Fluori eshte i rendesishem ne parandalimin e Kariesit dentar, forcon smaltin e dhembeve, rimineralizon dhe ul prodhimin e acidit nga ana e pllakava bakteriale.

Acidi Folik eshte I domosdoshem per nje perthithje optimal te hekurit dhe per zhvillimin korrekt te rruazave te kuqe.

Vitamina D3 parandalon  Rakitizmin dhe ka nje rol te rendesishem ne formimin e qelizave kockore.

Vitaminat e grupit B jane te rendesishme per metabolizmin energjitik dhe favorizojne perthithjen e substancave ushqyese.

Indikacionet :

  • Parandalimin e Kariesit dentar
  • Parandalimin e Raketizmit
  • I rendesishem ne etapat e rritjes se femijes

Përbërsit:

Permbjtja per doze (6pika)
Fluor 0.25 mg
Acid Folik 100 mcg
Vitamine D3 7.5 mcg (400UI)
Vitamine PP 9 mg
Vitamine B2 0.8 mg
Vitamine B1 0.6 mg
Vitamine B12 0.7 mcg

 

Mënyra e përdorimit:

Femije 2 javesh deri ne 2 vjec : 6 pika ne dite (0.25 Fluor)

*Mund te meret I holluar me uje ose lengje frutash.

*Nuk rekomandohet te shoqerohet me qumesht pasi ngadalson procesin e perthithjes te Fluorit nga  organizmi

 

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Bimbovit Fluoro”