B Lift BISOMES EVOLUTE LIFTING

B Lift BISOMES EVOLUTE LIFTING

0 out of 5

BISOMET EVROPA LIFTINGKRAHI I FASS ME EFEKTIN PLUS LIFTINGKrem i pasur është ideal për lëkurën e pjekur dhe të lirshme. Solucioni peptid (Acetyl Octapeptide-3), në përqendrim prej 5%, ndihmon në zvogëlimin e rrudhave dhe vijave të shprehjes dhe siguron një efekt të fuqishëm ngritës. Veprimi plus garantohet nga prania e Oligopeptid-20, e përmbajtur në 2% zgjidhje, e cila krenohet me një veprim të zgjeruar anti-plakje.
PARABEN-FREE
SILICONE-FREE
PETROLATUM-FREE
ALCOHOL-FREE
ALLERGEN-FREE FRAGRANCE

Testuar Dermatologjikisht
Produkti i pershtatshem per
NICKEL, CHROME, COBALT, ARSENIC, CADMIUM DHE MERCURY