Citraren

Përshrkim:

Citraren:

–  Ndihmon ne profilaksine e formimit te gureve renale

–  Ndihmon ne lehtesimin e nxjerrjes se gureve renale

–  Ndihmon gjate mjekimit me medikamente te kolikes renale akute

Citraren eshte i vlefshem dhe ne rastin e Cistiteve dhe ne problemet e Prostates.Permbajtja unike e CITRAREN, e bejne kete produkt nje “disgregues” shume efikas te gureve ne veshka dhe nje integrator te kriprave minerale.

Përbërsit:

Phyllantus Niruri (300 mg / 2 bustina)

– Relakson muskulaturen e kanaleve urinare duke lehtesuar nxjerrjen e gureve

– Permban faktore botanik te cilet rregullojne sistemin uro-gjenital

– Rrit urinimin dhe ndihmon ne disgregimin e gureve ne veshka

Kaliumi (1152 mg/ 2 bust)     Magnezi (180 mg/ 2 bust)

– Studime te shumta kane vertetuar se sasi relativisht te

larta te Kaliumit dhe Magnezit ndihmojne ne therrmimin e gureve ne veshka.

Mënyra e përdorimit:

–   Parandalimin dhe terapine e gureve ne veshka

–   Gjendjeve te stresit fizik

–   Terapine e dhimbjeve muskulare

–   Ne parandalimin e formimit te gureve renale 1 bustine ne dite e tretur ne nje gote uje

–   Gjate terapise se sulmit 2 bustina ne dite, 1 cdo 12 ore, te tretura ne nje gote uje

CITRAREN  eshte nje integrator alimentare i cili permban citrat kaliumi, citrat magnezi dhe Phyllantus Niruri (ekstrakt vegjetal i bimes Chanca – Pedra, bima qe thyen guret).

 

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Citraren”