Clarus shurup

-Principi Aktiv : Desloratadine
-Forme Doza : Shurup 0.5 mg / ml – 150 ml

Clarus permban principin aktiv Desloratadine e cila ndihmon ne lehtesimin e simptomave te lidhura me Rinitin Alergjik dhe Urtikarien.

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Clarus shurup”