Colisen

Principi aktiv:

Kamomil, Passiflora, Tiglio, Finok, Vit B6

Formë / Doza:

30ml flakon

Përshkrim:

Nje ndihme natyrale per mirefunksionimin e traktit gastrointestinal

Colisen me pika eshte nje shtese ushqimore e cila permban ekstrakte bimore te Kamomilit, Pasiflores, Koperit dhe Anisonit te cilat rrisin levizshmerine gastrointestinale dhe ndihmojne ne eliminimin e  gazrave.

Perberesit:

Ne  20 pika
Kamomil 20 mg
Pasiflora 20 mg
Tiglio 20 mg
Koper 20 mg
Anison 20 mg
Vitamine B6 0.3 mg

Menyra e Perdorimit:

Keshillohen 20 pika (rreth 1m1) per maximum 3 here ne dite.

Mund te shoqerohet me uje ose qumesht.

*Te ruhet ne temperature ambienti (15-25* C)

*Te mos kalohet dosa ditore e rekomanduar

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Colisen”