CRYSTALLINE BLUE Fiale

CRYSTALLINE BLUE Fiale

0 out of 5

Pika per sy, solucion steril i cili permban Acid Ialuronik dhe ekstrakte te Perilla. Mund te perdoret edhe nga perdoruesit e lenteve.

đź’§ Pa konservues
đź’§ pH fiziologjik