Desloratadina Basi

Desloratadina Basi

0 out of 5

Desloratadina Basi permban Desloratadine 5 mg e cila ka efekt antialergjik.

Ndihmon per te kontrolluar reaksionin alergjik dhe simptomat e tij.

Principi Aktiv : Desloratadine

Forme Doza : 5 mg