Echigin Pastrues Vaginal

Echigin Pastrues Vaginal

Principi aktiv:

Aloe vera, Vitamina, Echinacea Purpurea

Formë / Doza:

5 flakone, 140 ml

Përshkrim:

Echigin  respekton aciditetin natyral te ambjentit vaginal dhe zhvillon nje aksion pastrues, aromatizues dhe antialkalin.

Le pas nje ndjesi te kendshme freskie dhe pastertie.

Ne saj te formules, Echigin Lavanda keshillohet te perdoret edhe pas ciklit menstrual dhe per higjenen intime pas raportit seksual.

Perberesit:

  • Echinacea Purpurea e cila zhvillon aksion imunostimulant
  • Acid Laktik qe ne saje te pH te tij ruan aciditetin fisiologjik vaginal
  • Alfa Bisabolol e cila ka rolin e nje Antiseptiku dhe Antifungini.
  • Kamomil, Kalendula dhe Malva te cilat kane nje rol qetesues.

Mënyra e përdorimit:

1 flakon ne darke

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Echigin Pastrues Vaginal”