Emesil Plus

Emesil Plus

0 out of 5

Emesil Plus eshte nje shtese ushqimore e cila ndihmon ne lehtesimin e
simptomave te tremujorit te pare te shtatezanise sic jane te vjellat dhe te
perzierat.
Emesil Plus permban ekstrakte te Gingseng dhe Limonit, Vitamine B dhe
Menta Piperita

Kategoria: Brand: