Emoven Retard

Emoven Retard

0 out of 5

Emoven 500 Retard eshte nje shtese ushqimore e cila permban ekstrakte te bimes se Rrushkullit qe permban Ruscogeninen e cila ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te gjakut dhe uljen e edemave hemoroidale . Gjithashtu permban ekstrakte te Hamamelis, Centella dhe Geshtenjes e cila ndihmon ne uljen e edemave.

Perdorimi : 1 tablet, 2 here ne dite larg ushqim

*Keshillohet perdorimi per 30 dite, dhe ne menyre te perseritur per 3-4 here gjate 1 viti.