B Lift EYE CONTOUR LIFTING MICRO GEL

B Lift EYE CONTOUR LIFTING MICRO GEL

0 out of 5

EYE CONTOUR WITH LIFTING EFFECT

Mikro xhel që thithet shpejt është formuluar posaçërisht për sytë. I bën sytë të duken më të qetë dhe më të butë. Zgjidhja peptide (Acetyl Octapeptide-3), në përqendrim prej 5%, ndihmon në zvogëlimin e rrudhave dhe linjave të shprehjes dhe krenohet me një efekt ngritës të fuqishëm.

PARABEN-FREE

SILICONE-FREE

PETROLATUM-FREE

ALCOHOL-FREE
ALLERGEN FREE-FRAGRANCE
Testuar Dermatologjikisht
Produkti i pershtatshem per lekure sensitive. Produkti i pershtatshem per lekure sensitive.
Testuar NIKEL, KROM, KOBALT, ARSENIK, KADMIUM DHE ZHIVE