Fermentix Junior

Përshrkim:

Fermentix Junior rikthen ekuilibrin e florës bakteriale intestinale në rastet e çekuilibrimit ushqimor, terapisë me antibiotikë, diarresë. Pa gluten dhe saharozë.

Përbërësit :

FiberAid,  Lactobacillus acidophilus,  kalcium D-pantothenate

Mënyra e përdorimit:

1 flakon 1-2 herë në ditë, 2 orë para ose pas ngrënies

Paketimi: 12 flakon

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Fermentix Junior”