GRAVI DHA Plus

GRAVI DHA Plus

0 out of 5

Përshkrimi:

Gravi DHA Plus eshte nje shtese ushqimore e pasur me DHA dhe Vitamina te cilat ndihmojne zhvillimin e fetusit gjate shtatezanise si dhe te femijes se porsalindur gjate ushqyerjes me gji.

 

Përdorimi:

Rekomandohet te konsumohet 1 kapsule e verdhe ne mengjes dhe 1 kapsule blu ne mbremje, cdo dite, pergjate te gjithe shtatezanise dhe ushqyerjes me gji.

 

Përbërësit:     

                          

                                 1 kapsule e verdhë               1 kapsule  blu

DHA                                     250 mg  

L-carnitine                                                                           52 mg

Acid Folik                                                                            400 mcg

Vitamine E                          12 mg

Vitamine B6                                                                          1.3 mg

Vitamine B12                                                                        2.2 mcg

Biotin                                                                                    100 mcg

Iodine                                                                                   175 mcg

Baker                                                                                     1.2 mg

Zink                                                                                         7 mg

Selenium                                                                                55 mcg

Hekur                                                                                     30 mg

Kategoria: Brand: