Informa Pancia Piatta E Gonfiore

Informa Pancia Piatta E Gonfiore

0 out of 5

Informa Pancia Piatta e Gonfiore eshte nje shtese ushqimore e cila permban Fermente Laktike si dhe ekstrakte bimore te bimes se Garincia (ndihmon ne ekuilibrimin e peshes trupore dhe metabolizmin e lipideve) dhe Griffonia (ndihmon ne kontrollin e ndjenjes se urise).