LUMAXIN +1

0 out of 5

Shtese ushqimore e cila permban ekstrakte te mukusit te kermillit dhe leng Mjedre 20 %.
Ndihmon ne lehtesimin e kolles dhe zbutjen e irritimeve te fytit.
Perdoret edhe tek femijet 1+.

  • Nuk permban Gluten
  • Nuk permban Laktoze