Mammavit krem

Mammavit krem

Principi aktiv:

Calendula, Echinacine, Acid Arakidonik

Formë / Doza:

200 ml tubet

Përshrkim:

Mamavit Crema  smagliature eshte ideuar posacerisht per nenat ne  periudhen e shtatezanise per te parandaluar dhe zbutur  shenjat e carjeve (Striet)  qe krijohen gjate kesaj periudhe ne pjese te ndryshme te trupit.

Mammavi Crema ndikon gjithashtu ne  zbutjen e shenjes se  prerjes cesariane duke  sheshuar dhe ulur relievin( cheloidi) e kesaj  prerje.

Mammavit Crema redukton ndryshimet e ngjyres se lekures si dhe  qeteson pruritin  e shkaktuar ne kete periudhe.

Mënyra e përdorimit:

Aplikoni  nje sasi te mjaftueshme te Mammavit Crema mbi lekure duke e masazhuar lehtesisht deri ne perthithjen e plote te kremit. Perseriteni kete proces  pas çdo larje te trupit (1- 2 here ne dite)

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Mammavit krem”