Nebulair Aerosol

Nebulair Aerosol

0 out of 5

Solucion Ipertonik i cili ndihmon perdoret per aerosol dhe ndihmon ne zbutjen e mukozes se hundeve, inflamazionin e rrugeve te frymemarrjes dhe rinitit.

Permban Uje Termal dhe Acid Ialuronik