Proxeed Plus

0 out of 5

Përshkrimi:

Infertiliteti prek rreth 15% te cifteve te cilet deshirojne te konceptojn nje femije. Infertiliteti mashkullor eshte pergjegjes per 50 % te ketyre rasteve. Cilesia e ulet e spermatozoideve mund te shkaktohet si pasoje e ndryshimeve metabolike te shkaktuara nga dieta, stresi, alkooli, ndotja dhe faktore te tjere te lidhur me jeten moderne.

Proxeed® Plus ndihmon ne rigjenerimin e ushqyesve te spermatozoideve.

Proxeed® Plus rekomandohet nga mjeket ne te gjithe boten.

Efektiviteti:

Studim I kontrolluar me placebo: 104 paciente: U trajtuan me Proxeed Plus (2 bustina /dite) ose me placebo per 6 muaj.

Rezultati : Permiresim I dukshem i levizshmerise se spermatozoideve. 12 shtatezani te nisura gjate trajtimit me Proxeed Plus

Përdorimi:

-bustina per tu tretur ne uje

-2 bustina/dite per 4-6 muaj ose per sa kohe mundoheni  te konceptoni

Përbërësit:

L-Carnitine Fumarate           1725 mg

Acety-L-Carnitine                    500 mg

Fructose                                  1000 mg  

Acid Citric                                    50 mg

Selenium                                      50 μg

Coenzyme Q10                           20 mg

Vitamin C                                    90 mg

Zinc                                              10 mg

Acid Folic                                   200 μg

Vitamin B12                               1.5 μg