Proxeed woman

Proxeed woman

0 out of 5

Përshkrimi:

Cikli i riprodhimit femeror eshte nje process kompleks I cili perfshin organet riprodhuese, kompleksin hormonal si dhe rregullimin e neurotransmetuesve me ane te Sistemit Nervor Qendror (CNS).

Fertiliteti femeror mund te influencohet nga faktore te ndryshem si ushqimi, mosha, ndotja, stresi etj. Studimet kane treguar se menyra e te ushqyerit eshte e perfshire ne procesin riprodhues femeror si dhe ne cilesine e oocyteve, sintezen e AND, ciklin hormonal etj.

Proxeed® Women permban 15 Vitamina, minerale si dhe perberes te tjere specific per te suportuar cilesine e oocyteve si dhe ne procesin fiziologjik te perfshire ne fertilitetin femeror, duke rritur mundesine e konceptimit te sukseshem.

Karakteristikat metabolike dhe klinike

Funksioni metabolik                                                         Perberesit

Suporton ciklin hormonal normal                                           Vitamin B6, Vitamin B5, Vitamin C and Vitamin D; Zinc

Mbron dhe ruan cilesine e oocyteve                                       L-carnitine, acetyl –L-carnitine, Folic acid, Vitamin B12, Vitamin E, Vitamin C

Redukton stresin oksidativ dhe suporton procesin biologjik per funksionimin  normal te vezoreve, uterusit dhe cervixit

L-carnitine, acetyl-L-carnitine, L-arginine, iron, selenium, N-acetylcysteine, Vitamin E, Vitamin C

Efikasiteti:

  • Acidi Folik, Zinku, Vitamina C, Vitamina E si dhe Vitamina A, luajne rol kryesor ne sintezen e ADN , cilesine e oocyteve si dhe ne zvogelimin e stresit oksidativ, duke patur nje rol pozitiv ne ferilitet dhe ne riprodhim.
  • Karnitina optimizon zhvillimin e hershem embrional si dhe forcon oocytet ne femrat te cilat do ti nenshtrohen fertilizimit invitro (IVF).
  • L-carnitina redukton demtimet citoskeletike te oocyteve dhe apoptozen embrionale duke rritur mundesine e suksesit te fertilizimit invitro (IVF)

Përdorimi 

1 bustine/dite per 4-6 muaj ose per sa kohe mundoheni te konceptoni

 

 

 

 

Kategoria: Brand: