REVIFORCE TABLETA

REVIFORCE TABLETA

Reviforce tablet eshte nje shtese ushqimore e pasur me vitamina, minerale dhe Luteine.
Permbajta e Reviforce tablet ndihmon ne :

  • Metabolizmin e prodhimit te energjise
  • Mirefunksionimin e sistemit nervor
  • Funksionimin normal te sistemin imunitare
  • Uljen e ndjenjes se lodhjes
  • Forcimin e kockave
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ
  • Ndarjen qelizore
  • Prodhimin e hormoneve te tiroideve

 

Permbajtja Sasia DDR
Vitamine A 800 mcg 100 %
Vitamine D 5 mcg 100 %
Vitamine E 10 mg 83 %
Vitamine K 30 mcg 40 %
Vitamine C 60 mg 75 %
Vitamine B1 1.4 mg 127 %
Vitamine B2 1.6 mg 114 %
Vitamine B6 2 mg 143 %
Vitamine B12 1 mcg 40 %
Acid Folik 200 mcg 100 %
Biotine 150 mcg 300 %
Niacine 18 mg 113 %
Acid Pantoteik 6 mg 100 %
Luteine 250 mcg
Calcium 162 mg 20 %
Fosfor 125 mg 18 %
Magnez 100 mg 27 %
Hekur 14 mg 100 %
Jod 150 mcg 100 %
Cooper 0.7 mg 70 %
Manganez 2.5 mg 125 %
Krom 25 mcg 63 %
Molybdenum 25 mcg 50 %
Selenium 25 mcg 45 %
Zink 7.5 mg 75 %
Kalium 40 mg 2 %
Klorid 36 mg 5 %

 

Perdorimi :

Keshillohet 1 tablete ne dite ne mengjes ose ne dreke e shoqeruar me 1 gote uje

*Sipas keshilles se mjekut
*DDR : Doza ditore e rekomanduar

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “REVIFORCE TABLETA”