Sanagol Muco Tuss Adult shurup

Sanagol Muco Tuss Adult shurup

Principi aktiv:

Erisimo, Propolis, Echinacine, Mjalte

Formë / Doza:

150 ml /flakon

Përshrkim:

Sanagol Muco Tuss (shurup) rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Përbërësit :

ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si antiinflamator dhe zbutës.

Përmban: Propolis dhe Erismo, Echinacia, Mjaltë, Timo

Mënyra e përdorimit:

1 luge 5 ml, 3-4 herë në ditë

 

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Sanagol Muco Tuss Adult shurup”