Sanagol Spray Junior

Sanagol Spray Junior

Principi aktiv:

Erisimo, Propolis, Calendula, Mjalte

Formë / Doza:

0.5mg/ml / 150ml

Përshrkim:

Sanagol Spray Junior rekomandohet për zbutjen dhe qetësimin e irritimit të fytit.

Përbërësit :

ERISIMO dallohet për vetitë e tij te shkëlqyer si anti inflamator dhe zbutës. ERISMO lufton me shpejtësi simptomat e dhimshme të mukozës të faringut dhe laringut. Vetitë e tij mukolitike e bëjne të këshillueshëm për trajtimin e kollës.

Mënyra e përdorimit:

Propolis dhe Erismo, Calendula, Mjaltë, Timo

Përdorimi: 3-4 herë në ditë

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Sanagol Spray Junior”