STIMOLA BRONZ SPF 15

STIMOLA BRONZ SPF 15

0 out of 5

Përshkrimi:
Mbrojtja nga dielli për fytyrën, trupin dhe flokët,  konceptimi i ri, duke respektuar lëkurën dhe mjedisin. Formulimi i posaçëm me vaj karrote, krunde orizi dhe mikroalgash, një stimulues natyral i melaninës, nxit pigmentimin fiziologjik të lëkurës për nxirje të shpejtë dhe natyrale. Ideal edhe për ata që praktikojnë sportet në natyrë.

PËRBËRËSIT :
Me mikroalga Detare, vaj karrote, vaj krunde, vaj orizi dhe Vitaminë E.

PËRDORIMI:
Spërkasni drejtpërdrejt në lëkurë në një distancë prej afërsisht 10 cm. Për zonat delikate të fytyrës, zbrazni produktin në duar dhe lyejeni ato . Tharje e menjëhershme. Gjithashtu mund të aplikohet në flokë. Aplikoni produktin para ekspozimit. Përsëriteni aplikimin çdo 2 orë ose më shumë në varësi të llojit të lëkurës tuaj, në rast të djersitjes së tepërt, pas larjes ose tharjes.