THE VERDE

THE VERDE

0 out of 5

Shtese ushqimore e cila ndihmon ne ekuilibrimin e peshes trupore dhe ne drenimin e lengjeve te teperta ne organizem. Permban esktrakte vegjetale te cajit jeshil.

Perdorimi :

1 tablet ne mengjes pas ushqimit, dhe sipas nevojes edhe 1 tablet ne drake pas ushqimit