Urisen Plus

Urisen Plus

Principi Aktiv:

Koncetrat Lëngje boronicë, Lactobacillus Acidophilus, Vitamina C dhe Ekstraktë Asparagus

Formë / Doza:

7 x 7 bustina

Përshrkim:

Urisen Plus eshte nje shtese ushqimore e cila permban ekstrakte Cranberry te perqendruar, Lactobacillus Acidophillus, Vitamine C dhe ekstrakte Asparagusi.

Cranberry dhe Asparagusi favorizojne funksionimin normal te traktit urinare dhe drenazhimin e lengjeve trupore.

Asparagusi gjithashtu ka veti depurative per organizmin.

Vitamina C ndihmon ne mirefunksionimin e sistemit imunitare.

Lactobacillus Acidophillus,I cili gjendet ne bustine te vecante per te mos humbur vetite, favorizon equilibrimin e flores bakteriale.

Përbërsit:

Permbajtja : 1+1 bustine
Cranberry 2 gr
Vitamine C 120 MG
Asparagus 50 mg
Lactobacillus Acidophillus ≥ 1 mld

Mënyra e përdorimit: 

1 + 1 bustina në ditë për të tretura së bashku në një gotë të madhe me ujë (150 ml), një herë në ditë preferohet në mëngjes në stomak bosh. Këshillohet që të pini jo më pak se një litër ujë gjatë ditës.

Mbani larg fëmijëve të moshës nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtojcat nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Urisen Plus”