Vitadyn Extreme

Vitadyn Extreme

0 out of 5

Vitadyn Extreme eshte nje shtese ushqimore e cila ndihmon rikuperimin ne raste te lodhjes, ndihmone ne mirefunksionimin e sistemit muskular dhe te metabolizmit energjitik.

Permban : Taurine, Arginine, Glutamine, Carnitine, Magnez, Kafeine etj.

Perdorimi :

1 bustine ne dite e tretur ne nje gote me uje