Vitadyn Junior solucion

Vitadyn Junior solucion

Principi aktiv:

Polen, Trendafil i eger, Echinacine, Mjalte

Formë / Doza:

10 flakon

 

Përshrkim:

Vitadyn Junior është një integrator i dobishëm për fëmijët për të luftuar lodhjen, për të stimuluar hapjen e oreksit dhe për të rritur imunitetin me prezencën e Echinacea në përbërësit e saj.

Përbërësit :

Polen: zvogëlon lodhjen. Trëndafili i egër: burim i vitaminës C.  Mangan dhe bakër: për të rritur sistemin imunitar.

Echinacea, Mjaltë, Boronicë

Mënyra e përdorimit:

1-2 në ditë

Paketimi: 10 flakon

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “Vitadyn Junior solucion”