X-Flor me pika

Principi aktiv:

Fermente Laktike, L. Reuteri, L. Rhamnosus

Formë / Doza:

5ml flakon

Përshkrimi:

Këshilluar për:

  • Diarre me origjinë bakteriale ose virale
  • Dhimbje të barkut tek të porsalindurit (Coliche gassose)
  • Gastroenterite akute dhe kolitet
  • Shoqërim i terapisë me antibiotikë
  • Asiston në sistemin imun me stimulim dhe prodhim të imunoglobulinave dhe makrofageve

Ndihmon në:

Trajtimin e infeksioneve të traktit urinar

Përbërsit:

XFLOR Gocce përmban 2 Mld Probiotikë për çdo dozë. 1 dozë – 5 pika -2 11/11d probiotike

Mënyra e përdorimit:

Tek të porsalindurit dhe latantët:

5 pika një herë në ditë = 2 Mld probiotike

Mund të shoqërohet me qumësht ose lëngje të tjera – Tek fëmijët:

5 pika 2-3 herë në ditë

  • Reviews (0)

Rishikime

Nuk ka asnjë rishikim.


Shkruani një rishikim për “X-Flor me pika”