Produkte

   
 • You've just added this product to the cart:

  NUTRIXAM FMS

  0 out of 5

  NUTRIXAM FMS

  Nutrixam është shtesë ushqimore e cila ka në përmbajtje Aminoacide esenciale dhe jo esenciale.

  Këshillohet përdorimi :

  • Në prani të infeksioneve ose pas ndërhyrjeve kirurgjikale për të përmirësuar mbrojtjen immunitare dhe përgjigjen e terapisë me barna.
  • Gjatë kequshqyerjes proteinike
  • Në rastet e ipoalbuminemisë si pasojë e luhatjes të metabolizmit të proteinave, e cila shkakton ulje të efikasitetit të barnave.
  • Në rastet e anemisë dhe mungesës se Mioglobinës.
  • Pacient Kardiologjik : Për mbrojtjen e zemrës në rastet e insuficenses kardiake dhe dëmtimet nga doxorubicina.

   

  • Pacient me Hepatosteatoze : Për rregullimin e procesit te Gluconeogjenezës.
  • Pacient me Dializë : Për të ruajtur metabolizmin e proteinave.
  • Pacient me Diabet : Për të rritur aktivitetin e GLUT-4 dhe ulur rezistencen periferike ndaj insulinës në bashkëveprim me metforminën.
  • Pacient me plage dekubituese : Ndihmon ne prodhimin e kolagjenit per rigjenerimin e lëkurës.

  Mënyra e përdorimit : Këshillohet të përdoren 1-2 bustina në ditë të tretura në 150 ml ujë dhe te konsumohet larg vaktit të ushqimit

  Përmbajtja

  Mesatare

  Për dozë ditore (2 bust)
  L-Leucina 1400 mg
  L-Valina 1000 mg
  L-Isoleucina 1000 mg
  L-Istidina 1200 mg
  L-Lisina 1200 mg
  L-Metionina 450 mg
  L-Cistina 850 mg
  L-Fenilalanina 800 mg
  L-Tirosina 600 mg
  L-Treonina 900 mg
  L-Triptofano 350 mg
  L-Serina 250 mg
  N-acetilcisteina 100 mg
  L-Ornitina alfa-chetoglutarato 250 mg
 • You've just added this product to the cart:

  CITROLEDUM DEFENSE SPRAY

  0 out of 5

  CITROLEDUM DEFENSE SPRAY

  Locion kunder insekteve dhe mushkonjave. Mbron kundër pickimeve të llojeve të ndryshme të mushkonjave, gjatë ditës dhe natës deri në shtatë orë. Permban Icaridin 10 % e cila vepron kunder mushkonjave te thjeshta, tiger, tropikale si dhe merimangave.

  *Spray pa gas

  *Per femije 3 vjec + dhe te rritur

  *Per femijet 3 – 12 vjec rekomandohet aplikimi nga nje i rrutur per nje maksimum prej dy aplikimesh ne dite.

 • You've just added this product to the cart:

  Xflor Dermat

  0 out of 5

  Xflor Dermat

  Xflor Dermat bustina është një shtesë ushqimore e cila ndihmon dhe mbron lëkuren nga rrezet UV.

  Ekspozimi i lëkurës ndaj rrezeve UV, shkakton nje stres oksidativ në lekurë e cila më pas favorizon inflamazionin.

  Xflor Dermat përmban :

  • Redorange Complex
  • Përfitohet nga ekstraktet e 3 varieteteve të ndryshme të portokalleve të cilat përmirësojne veprimin mbi radikalet e lira, duke pergatitur më mire lëkurën për ekspozimin në diell dhe duke ulur eritemen e lekures të shkaktuar nga rrezet UV.
  • Probiotik
  • Xflor Dermat përmban Lactobacillus reuteri LRE02 dhe Lactobacillus rhamnosus LR04 të cilat janë provuar shkencërisht se ndihmojnë lekuren kundër Akneve, Dermatitit Atopik, Psoriazes si dhe problematikave të ndryshme të lekures të cilat vijnë si pasojë e ekspozimit ndaj rrezeve UV.
  • Vaj I Boragut
  • Vaj i Boragut ka nje rol mbrojtës për lëkurën
  • Vitamina

  Xflor Dermat përmban :

  • A + Vit E te cilat kanë veti antioksidante
  • D përmireson manifestimet klinike të lidhura me dermatitin atopik
  • B6 luan nje rol antidermatit
  • Zink
  • Zinku luan një rol të rëndesishëm në mirëqenien e lëkurës, në sistemin imunitar si dhe në disa aktivitete qelizore. Eshtë vërejtur se niveli i zinkut në organizem është shumë me i ulet tek femijet me dermatit atopik.

  Përdorimi :

  Këshillohet të përdoret 1 bustinë në ditë.

  Përmbajtja e bustinës hidhet në një gotë e më pas i shtohen 200 ml ujë, duke e tretur mirë përpara përdorimit.

 • You've just added this product to the cart:

  Mosiac Gocce

  0 out of 5

  Mosiac Gocce

  Mosiac Gocce eshte nje shtese ushqimore e cila permban Laktoferrine.

  Laktoferrina është një glikoproteinë e pranishme në qumështin e gjirit, funksioni themelor i së cilës është transportimi i hekurit në gjak.

  Laktoferrina njihet edhe per veprimin e saj :

  • Antibakterial
  • Antiviral
  • Imunorregullues

   

  Laktoferina është një proteinë me veprim antimikrobial dhe transportues hekuri, imunomodulues, anti-infektiv dhe antioksidant. Rregullon thithjen e hekurit dhe rritjen e qelizave dhe ka aktivitete të ndryshme enzimatike; te foshnjat gjithashtu stimulon zhvillimin dhe përhapjen e bifido-baktereve dhe ndërhyn në përthithjen e hekurit nga zorrët. Prandaj, në rritjen e fëmijëve, laktoferina luan një rol themelor, gjë që e bën ushqyerjen me gji një hap thelbësor në rritjen e mbrojtjes imunitare te të porsalindurit dhe në zhvillimin e sistemit gastrointestinal, si dhe ndikon per një florë të mirë bakteriale.

  • 1 ml Mosiac Gocce permban 100 mg Laktoferrine

  Perdorimi : Keshillohet perdorimi i 1 ml Mosiac Gocce (14 pika) ne dite.

  *Mund te perdoret edhe i tretur ne uje ose lengje te tjera

 • You've just added this product to the cart:

  Tramadol Basi

  0 out of 5

  Tramadol Basi

  Principi Aktiv : Tramadol hidroklorid

  Forme / Doza : 100 mg/2ml  x 50 Ampula

 • You've just added this product to the cart:

  Prometazina Basi

  0 out of 5

  Prometazina Basi

  Principi Aktiv : Prometazine

  Forme / Doza : 50 mg/2ml  x 50 Ampula x 2 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Dimidon 75 mg

  0 out of 5

  Dimidon 75 mg

  Principi Aktiv : Ibuprofen

  Forme / Doza : 150 mg x 10 Suposte

 • You've just added this product to the cart:

  Dimidon 75 mg

  0 out of 5

  Dimidon 75 mg

  Principi Aktiv : Ibuprofen

  Forme / Doza : 75 mg x 10 Suposte

 • You've just added this product to the cart:

  Supofen 1000 mg

  0 out of 5

  Supofen 1000 mg

  Principi Aktiv : Paracetamol

  Forme / Doza : 1000 mg x 18 Tableta

 • You've just added this product to the cart:

  Supofen 125 mg

  0 out of 5

  Supofen 125 mg

  Principi Aktiv : Paracetamol

  Forme / Doza : 125 mg x 12 suposte

 • You've just added this product to the cart:

  Ringer com Lactato Basi 500 ml

  0 out of 5

  Ringer com Lactato Basi 500 ml

  Principi Aktiv : Ringer Lactate

  Forme / Doza : 500 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 1000 ml 0.9%

  0 out of 5

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 1000 ml 0.9%

  Principi Aktiv : Solucion Fiziologjik (NaCl)

  Forme / Doza : 9 mg/ml (0.9%) x 1000 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 500 ml 0.9%

  0 out of 5

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 500 ml 0.9%

  Principi Aktiv : Solucion Fiziologjik  (NaCl)

  Forme / Doza : 9 mg/ml (0.9%) x 500 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 250 ml 0.9%

  Placeholder
  0 out of 5

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 250 ml 0.9%

  Principi Aktiv : Solucion Fiziologjik (NaCl)

  Forme / Doza : 9 mg/ml (0.9%) x 250 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 100 ml 0.9%

  0 out of 5

  Soro Fisiologico (NaCl) Basi 100 ml 0.9%

  Principi Aktiv : Solucion Fiziologjik (NaCl)

  Forme / Doza : 9 mg/ml (0.9%) x 100 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Midazolam Basi

  0 out of 5

  Midazolam Basi

  Principi Aktiv : Midazolam

  Forme / Doza : 5 mg/ml x 10 Ampula x 3 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Metronidazol Basi

  0 out of 5

  Metronidazol Basi

  Principi Aktiv : Metronidazol

  Forme / Doza : 5 mg/ml x 100 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Glucose + NaCl Basi

  0 out of 5

  Glucose + NaCl Basi

  Principi Aktiv : Glucose 5% + NaCl 0.9 %

  Forme / Doza : 50 mg/ml + 9 mg/ml x 500 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Glucose Basi 5 %

  0 out of 5

  Glucose Basi 5 %

  Principi Aktiv : Glucose

  Forme / Doza : 50 mg / ml (5%) x 500 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Fentanilo Basi

  0 out of 5

  Fentanilo Basi

  Principi Aktiv : Fentanyl

  Forme / Doza : 0.05 mg / ml x 10 Ampula x 10 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Eosine Solucion

  0 out of 5

  Eosine Solucion

  Principi Aktiv : Eosine

  Forme / Doza : Solucion 2% x 60 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Entix Ampule

  0 out of 5

  Entix Ampule

  Principi Aktiv : Furosemide
  Forme / Doza : 20 mg / 2 ml x 50 Ampula x 2 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Cloreto de Pottassio

  0 out of 5

  Cloreto de Pottassio

  Principi Aktiv : Klorur Kaliumi

  Forme / Doza : 74.5 mg/ml x 50 Ampula x 10 ml

 • You've just added this product to the cart:

  Ciprofloxacina Basi

  0 out of 5

  Ciprofloxacina Basi

  Principi Aktiv : Ciprofloxacine

  Forme / Doza : 500 mg x 16 Tableta